Вибух в Євпаторії: затримано трьох підозрюваних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибух в Євпаторії: затримано трьох підозрюваних

1957
Затриманий директор КП "Житловик-1", майстер технічної ділянки і газоелектрозварювальник, підозрювані в справі, порушеній за фактом вибуху в житловому будинку в Євпаторії. Про це "proUA" повідомили в прес-службі Генпрокуратури.
Відповідно до повідомлення, слідчо-оперативною групою, за участі працівників прокуратури, органів внутрішніх справ і Служби безпеки під час огляду місця події зафіксовано, що в підвальному приміщенні зруйнованих під'їздів будинку знаходилася слюсарня комунального підприємства "Житловик-1", де зберігалися балони з газом і із сумішшю "МАФ".
"Характерне пошкодження стін будинку саме в підвальному приміщенні дало підстави вважати, що вибух трапився саме в ньому. За висновками вибухово-технічної експертизи слідів дії вибухових речовин та їхніх залишків не виявлено", - говориться в повідомленні ГПУ.
З метою з'ясування механізму і причин руйнування будинку призначене проведення комплексної судової техніко-хімічно-трасологічної експертизи. У справі допитані понад 150 осіб, проведене вилучення документів зазначеного комунального підприємства.
У зв'язку із цим 28 грудня 2008 року прокуратурою АР Крим додатково порушена ще одна кримінальна справа за ч. 2 ст.367 КК України, що об'єднана в провадження з порушеною раніше.
Нагадаємо, 24 грудня 2008 року ввечері в м. Євпаторія стався вибух у житловому будинку в результаті якого загинуло 27 людей, зруйновані 34 квартири, у яких було зареєстровано 58 осіб.
Відразу ж прокуратура АР Крим порушила кримінальну справу за ст.196 КК України за фактом необережного знищення та ушкодження чужого майна, що спричинило важкі тілесні ушкодження і загибель людей, і взяла до свого провадження.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас