"Укрпошта" відкрила центр швидкісного друку та розсилання матеріалів у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" відкрила центр швидкісного друку та розсилання матеріалів у Києві

744
Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" відкрило центр швидкісного друку та адресного цільового розсилання матеріалів у Києві. Про це говориться в повідомленні відділу реклами та інформації "Укрпошти".
За словами представника відділу, даний центр почне роботу з 1 січня 2009 року.
Установа знаходиться за адресою: вулиця Петрозаводська, 2.
Відповідно до повідомлення, послуги центру передбачають одержання від замовника матеріалів для друку, їхню підготовку та упаковування в конверти, а також пересилання мережею "Укрпошти".
Метою створення центру є надання клієнтам директ-маркетингових послуг (пряме адресне розсилання повідомлень цільовим споживачам) та універсалізація відправлень замовників.
Даний центр обладнаний сучасним програмним забезпеченням, що сприяє ефективності його діяльності.
"Сучасне обладнання і програмне забезпечення дозволяє ... досягати максимальної ефективності при виготовленні поштових відправлень, забезпечити простоту переустаткування для вирішення подібних завдань і можливість реагування в найкоротший термін", - сказано в повідомленні.
Відповідно до повідомлення, установлена в центрі система Marathon 16 забезпечує упаковку до 16 тис. конвертів на годину.
Введення даного центру дозволить значно скоротити строки обробки та пересилання поштових відправлень.
Як повідомляло агентство, 2007 рік державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" закінчило із чистим прибутком 17,179 млн. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас