Держкомзем має намір перевірити діяльність землевпорядної служби у Київській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держкомзем має намір перевірити діяльність землевпорядної служби у Київській області

338
Державний комітет України із земельних ресурсів має намір перевірити діяльність землевпорядної служби в Київській області. Про це говориться в наказі Держкомзему №642 від 29 грудня ц.р. "Про організаційні заходи Держкомзему з приведення у відповідність із законодавством і стабілізації діяльності землевпорядної служби в Київській області", розміщеному на сайті відомства.
Відповідно до документа, створена робоча група з метою вивчення та аналізу існуючої ситуації в діяльності Головного управління земельних ресурсів у Київській області, регіональної філії ДП "Центр ГЗК", Управління з контролю за використанням та охороною земель у Київській області щодо дотримання законності, відбору і розміщення кадрів та антикорупційних заходів.
Як повідомлялося, народний депутат від БЮТ Костянтин Бондарєв пропонує утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань розслідування фактів порушення посадовими особами державних адміністрацій Київської області чинного законодавства при виділенні та переоформленні земельних ділянок і причетності до цього працівників Секретаріату Президента України.
У той же час Президент України Віктор Ющенко звинувачує уряд і Блок Юлії Тимошенко в незаконних угодах із землею в Київській області.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас