Речі з логотипом Madoff почали виставлятися на аукціонах в Інтернеті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Речі з логотипом Madoff почали виставлятися на аукціонах в Інтернеті

Кримінал
869
Речі з логотипом "фінансової піраміди" Бернарда Медоффа почали виставлятися на популярних інтернет-аукціонах. За іронією долі, бренд Madoff, що коштував інвесторам десятків мільярдів доларів, все ще здатний приносити прибуток. Так, на інтернет-аукціоні eBay виставлена на продаж "аптечка" для співробітників компанії Б.Медоффа з відповідним логотипом. Поки за неї пропонують 51 дол. при стартовій ціні в 5 дол.
Більший інтерес викликає пляжна сумка, також відзначена логотипом Bernard L. Madoff Investment Securities. За неї дають вже 330 дол., хоча що виставив її на торги володар іронізує: "Максимальна ставка - 50 мільярдів". Саме у таку суму оцінюються втрати інвесторів, що довірилися аферистові з Уолл-Стріт.
Фінансист Бернард Медофф - колишній голова ради директорів біржі NASDAQ і засновник інвестиційної компанії Bernard L. Madoff Investment Securities LLC - був арештований в Нью-Йорку 11 грудня 2008 р. За даними федеральних властей, 70-річний Б.Медофф зізнався декільком співробітникам своєї компанії і двом своїм синам в тому, що весь його бізнес був "аферою" і "однією великою брехнею". Свідчення Б.Медоффа свідчать про те, що операції його компанії будувалися за принципом "фінансової піраміди": він використовував новозалучені кошти клієнтів для виплат старим клієнтам. Збитки інвесторів від шахрайства оцінюються в 50 млрд дол.
Серед "обдурених вкладників "американського "Мавроді" є і великі фінансові компанії (Santander, BNP Paribas), і відомі люди, наприклад, кінорежисер Стівен Спілберг.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас