Проблеми російської економіки хвилюють власників альпійських курортів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблеми російської економіки хвилюють власників альпійських курортів

595
Європейські гірськолижні курорти в Альпах цього року відкрилися майже в ідеальних погодних умовах, однак їхні власники побоюються, що гостей у нинішньому сезоні буде мало, оскільки навіть їхнім забезпеченим завсідникам доводиться задуматися, чи по кишені їм дорогі канікули, пише Financial Times.
Хоча багато готелів повідомляють про значне бронювання на час традиційних піків, які припадають на новорічні свята і лютневі шкільні канікули, незалежні спостерігачі вважають, що 2009 рік може виявитися одним з найважчих.
Хоча пікам сезону, які бронюються за місяці вперед, ніщо не загрожує, інші періоди виглядають вразливішими. Власники готелів уже повідомляють про ознаки слабості і свої побоювання за сезон 2009-10 років, якщо рецесія затягнеться.
Особливе занепокоєння викликає російський ринок. В останні роки росіяни наводнювали лижні курорти на православне Різдво, коли на лижних курортах настає затишшя після першого піка. Однак нинішня слабість російської економіки і падіння рубля тривожить власників лижних курортів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас