Доній: Бюджет не можна приймати похапцем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доній: Бюджет не можна приймати похапцем

Казна та Політика
277
Член фракції НУ-НС Олесь Доній не голосував за урядовий бюджет, оскільки вважає, що "краще продовжити бюджетний процес, ніж голосувати похапцем". Про це він розповів у програмі "Шустер Live" на ТРК "Україна".
"Бюджет був внесений урядом дуже пізно. І тепер ВР розглянути його не встигає. Наприклад, група "Народна Самооборона", членом якої я є, не встигла провести навіть засідання із цього приводу", - сказав О.Доній.
"Нам потрібно йти від постійного форс-мажору. Нехай ми краще на тиждень продовжимо бюджетний процес, але зробимо все так, щоб потім не було збою. Як, наприклад, можна голосувати за бюджет, якщо незрозуміло, що буде з національною валютою", - додав він.
У той же час політик називає роботу коаліції результативною, вважаючи "великим успіхом, коли над бюджетом ретельно працюють".
Як відомо, ВР відмовилася підтримати в першому читанні Державний бюджет на 2009 рік. "За" проголосували 223 депутати, з них 4 члени фракції ПР, 155 - від БЮТ, 4 - від НУ-НС, 20 - від Блоку Литвина. Фракція комуністів не голосувала зовсім.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас