Роман Абрамович скасував новорічну вечерю на елітному гірськолижному курорті у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Роман Абрамович скасував новорічну вечерю на елітному гірськолижному курорті у США

1067
Російський мільярдер Роман Абрамович скасовує розкішну новорічну вечерю для 60 друзів на елітному американському гірськолижному курорті Аспен (штат Колорадо). Вечірка повинна була відбутися в переддень свята в ресторані Pinons, повідомляє сайт dpmoney з посиланням на газету The Aspen Times. Метрдотель ресторану Френк Чок відмовився повідомити виданню додаткові подробиці. "Ніхто по-справжньому нічого не знає про це, - говорить Чок. - І ця інформація взагалі не повинна була спливти. Наші справи не постраждають, столики в Новий рік залишаються зарезервованими звичайними клієнтами".
42-річний російський мільярдер і власник клубу "Челсі" постійно проживає в Лондоні, але частенько навідується в Колорадо. Журнал Forbes повідомляє, що після розлучення зі своєю дружиною Іриною, що народила Абрамовичеві п'ятьох дітей, він намагається триматися осторонь від уваги публіки.
У травні Абрамович, як повідомлялося, придбав в американського бізнесмена Леона Хирша, засновника компанії U.S. Surgical Corp, особняк неподалік від Сноумасс Віллідж в Аспені за 37,5 млн доларів. Хирш три роки безуспішно намагався продати цей об'єкт, поки не знайшов Романа Аркадійовича. У будинку 12 санвузлів, 11 спалень, навколо ділянка на 80 гектарів. А по сусідству проживає знаменита співачка Мерайя Кері.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас