Дядя Сем очолив рейтинг найбагатших вигаданих персонажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дядя Сем очолив рейтинг найбагатших вигаданих персонажів

444
232-річний національний символ США Дядя Сем став найбагатшим вигаданим персонажем року. Він обігнав 15 вигаданих багатіїв щорічного рейтингу, складеного журналом Forbes. Тільки у вересні 2008 року Дядя Сем віддрукував нові банкноти на суму шість мільярдів доларів.
Лідер торішнього рейтингу Скрудж Макдак посів друге місце. Його особисті статки за рік збільшилися з 28,8 до 29,1 млрд. доларів завдяки рекордно високому зростанню цін на золото. На третій позиції - Багатенький Річі з однойменного фільму. Особисті статки маляти впали з 16,1 до 12,3 млрд. доларів.
У рейтинг також увійшли Гордон Гекко з фільму "Уолл-стріт", Джабба Хатт із "Зоряних війн", Ебенезер Скрудж Чарльза Дікенса, Ентоні Едвард Старк із коміксу "Залізна людина", Терстон Хауелл III, Брюс Уейн із фільмів про Бетмена, Адріан Вейд на прізвисько Озімандіас із коміксу Watchmen, Джед Клемпетт із телесеріалу "Селючка з Беверлі", Артеміс Фаул ірландського письменника Йона Колфера, Чарльз Монтгомері Бернс із мультсеріалу "Сімпсони" і Лара Крофт із відеогри "Розкрадачка гробниць".
Останній рядок рейтингу зайняв містер Монополія, що втратив практично всі свої статки на іпотечній кризі в США в 2007 році. Зараз на його рахунках лежить усього 800 млн. доларів. Він здобув популярність як символ популярної настільної гри, а також як торговець нерухомістю в Атлантік-сіті.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас