5 найбільш молодих і успішних бізнесменів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 найбільш молодих і успішних бізнесменів

6091
Журнал Chief executive officer (CEO) опублікував список наймолодших і найуспішніших бізнесменів наших днів. До рейтингу увійшли молоді люди, які самостійно створили свій бізнес, коли їм ще не виповнилося 30-ти
Перше місце посідає Метт Мулленвег (США, 24 роки), творець WordPress - одного з найпопулярніших безкоштовних блогових сервісів, а також компанії Automattic, що, зокрема, розробила знамениту програму Akismet для боротьби зі спамом. Метт розпочав створення WordPress у 19 років, а у 24 звільнився з роботи в компанії CNET, щоб повністю зосередитися на розробці свого сервісу. У вільний час Мулленвег грає на саксофоні.
На другому місці Марк Цукерберг (США, 23 роки), засновник найбільшої соціальної мережі Facebook і наймолодший у світі мільярдер - Forbes оцінив його статки у $1,5 млрд. Свій перший мільйон цей хлопець заробив раніше, ніж американське законодавство дозволило йому купувати пиво.
Номер три - Ешлі Кволз (США, 18 років), у віці 15 років вона запустила сайт для дівчат Whateverlife.com, обсяг трафіку якого зараз у кілька разів перевищує обсяг популярних Seventeen, Teen Vogue, і CosmoGirl! разом узятих. "Я завжди хотіла, щоб у мене був власний дотком", - каже дівчина.
Четвертий у списку Сухас Гопінат (Індія, 22 роки) - заснувавши компанію Globals Inc, він у 14 років потрапив до Книги рекордів Гіннесса, як наймолодший підприємець. Зараз Сухас керує персоналом у 600 осіб та офісами в 11 країнах світу.
Замикає п’ятірку лідерів Чед Херлі (США, 31 рік) - розробник сервісу відео YouTube продав своє дітище Google за $1,65 млрд, однак курирує його дотепер. "Нам щодня надсилають сотні тисяч записів - це приблизно вісім годин відео щохвилини. Досить складно за всім цим устежити", - зізнається Чед.
За матеріалами:
Контракти
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас