В опозиційному уряді прогнозують, що населення України може залишитися без опалення і гарячої води ще до закінчення опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В опозиційному уряді прогнозують, що населення України може залишитися без опалення і гарячої води ще до закінчення опалювального сезону

Енергетика
761
Народний депутат від Партії регіонів, міністр житлово-комунального господарства опозиційного уряду Олександр Попов не виключає, що до закінчення опалювального сезону населенню може бути припинена подача таких комунальних послуг, як тепла і води.
"Підприємства теплоенергетики працюють сьогодні без лімітів на газ та у будь-який час можуть бути відключені", - сказав він, виступаючи з парламентської трибуни в середу.
За словами О.Попова, галузь житлово-комунального господарства сьогодні перебуває на грані банкрутства.
При цьому він вважає безпідставними звинувачення на адресу органів місцевого самоврядування про те, що вони нібито не фінансують підприємства теплоенергетики. За його словами, дефіцит місцевих бюджетів в 2008 році склав 8 млрд грн.
"Ні при чому тут і так звана світова криза. Наша українська каналізація ніякого відношення до тенденцій світової економіки не мала і мати не буде", - підкреслив він.
Коментуючи представлений проект держбюджету на 2009 рік і зафіксовані в документі параметри для житлово-комунальної галузі, О.Попов відзначив: "Це відповідь на питання, чому житлово-комунальне господарство припинить подачу населенню України життєво важливих комунальних послуг - тепла і води, якщо не в різдвяні свята, то, як мінімум, у період до закінчення зими".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас