Сектор комерційної нерухомості США хоче увійти в антикризову програму ФРС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сектор комерційної нерухомості США хоче увійти в антикризову програму ФРС

Нерухомість
209
Група асоціацій, що представляють інтереси американського сектора комерційної нерухомості, домагаються включення галузі в антикризову програму Федеральної резервної системи США розміром $200 млрд., щоб запобігти хвилі вилучень нерухомості за борги в найближчі роки.
У листі на ім'я міністра фінансів США Генрі Полсона просять надати їм гарантії фінансування або придбання цінних паперів з високими рейтингами, забезпечених новими іпотеками, у рамках програми кредитування цінних паперів, забезпечених активами, розміром $200 млрд.
Програма, покликана пожвавити заморожені ринки споживчого кредиту, включаючи позики на покупку автомобілів, студентські кредити і кредитні картки одержала $200 млрд. фінансування від ФРС, при цьому перші $20 млрд. збитків повинно покривати міністерство фінансів.
Представляючи програму TALF, Полсон заявив, що можливо її розширення на цінні папери, забезпечені комерційною нерухомістю.
Члени групи зустрічалися з лідерами американського Конгресу, повідомляє Круглий стіл нерухомості, об'єднання, що представляє 16 галузевих асоціацій національного масштабу.
Ситуація на глобальних кредитних ринках привела до фактичного закриття ринку цінних паперів, забезпечених комерційною іпотекою, головного джерела фінансування недавнього бума в секторі комерційної нерухомості.
З початку цього року емісія таких цінних паперів склала близько $20 млрд. у порівнянні з $230 млрд. в 2007 році.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас