Новиков: Країна повинна турбуватися не тільки про банкірів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новиков: Країна повинна турбуватися не тільки про банкірів

Казна та Політика
2238
У законопроекті про податок на розкіш, запропонованому урядом, на жаль, не включені зміни, які стосуються оподатковування літаків, яхт і дорогих машин. Про це сказав народний депутат від блоку НУ-НС, член депутатської групи "Народна самооборона" Олег Новиков.
Він нагадав, що ще в жовтні цього року депутати від "Народної самооборони" зареєстрували відповідні зміни в закони України про податок на розкіш.
"І дуже добре, що саме сьогодні, у рамках антикризових заходів, уряд прислухався до наших пропозицій", - відзначив депутат, коментуючи заяву Олександра Турчинова про введення в рамках антикризових заходів податку на розкіш.
Олег Новиков нагадав, що раніше і Комітет ВР із питань бюджету, і Комітет податкової та митної політики відкидали пропозиції депутатів щодо включення в антикризовий законопроект "податку на розкіш".
"На сьогоднішній день уряд все-таки зрозумів, що такий податок необхідний", - констатував політик.
Разом з тим, О.Новиков акцентував, що в законопроекті, запропонованому урядом, на жаль, не включені зміни, які стосуються оподатковування літаків, яхт і дорогих машин.
"Хочу ще раз підкреслити, що в скрутні часи багаті повинні повністю підтримувати бідних. Країна не повинна проявляти турботу лише про банкірів", - підсумував політик.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас