НУ-НС прийняв рішення створити коаліцію з БЮТ і Блоком Литвина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НУ-НС прийняв рішення створити коаліцію з БЮТ і Блоком Литвина

Казна та Політика
1193
Заступник голови фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Борис Тарасюк підпише коаліційну угоду найближчим часом.
Про це журналістам повідомив сьогодні заступник голови фракції НУ-НС Руслан Князевич, передає кореспондент РБК-Україна.
За його словами, таке рішення було прийнято на сьогоднішньому засіданні фракції. "Ухвалено рішення підписати коаліційну угоду та уповноважити Б.Тарасюка на такий підпис. Це рішення потрібно формально ще протоколом оформити, і тільки після того воно набуде чинності, і будуть всі підстави для уповноваженої особи підписати коаліційну угоду", - сказав нардеп.
Р.Князевич додав, що на засіданні не обговорювалося питання, хто стане новим головою і заступником голови фракції замість В'ячеслава Кириленка і Романа Зварича, які сьогодні склали свої повноваження.
Як повідомлялася, учора фракція НУ-НС змогла набрати 36 з 37 необхідних для створення коаліції голосів, хоча ще 12 грудня необхідна кількість підписів була поставлена під "Підписним листом про підтримку рішення депутатської фракції НУ-НС про створення коаліції в складі НУ-НС, БЮТ і Блоку Литвина".
Нагадаємо, 9 грудня ц.р. Верховна Рада обрала своїм головою лідера блоку свого імені Володимира Литвина. Відразу ж після голосування новообраний спікер оголосив про створення коаліції в складі БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас