Експерти: Фінансова криза для молоді є найкращим часом для початку своєї справи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Фінансова криза для молоді є найкращим часом для початку своєї справи

8266
Президент холдингу "Леново" Лю Чуаньчжи, голова ради директорів "Alibaba" Ма Юнь та інші китайські підприємці в Пекіні заявили, що нинішня міжнародна фінансова криза є кращим часом для молоді, щоб почати свою справу.
Лю Чуаньчжи сказав, що нинішня криза є найкращою можливістю для молодих підприємців. Хоча експорт Китаю більшою мірою пов'язаний із закордонними країнами, але існує великий внутрішній попит, потреби якого треба задовольнити, Китай зберігає досить значну економічну міць. У цей час держава надає усе більше і більше пільгових фінансових і податкових умов для підприємств, щоб почати свою справу - це непоганий вибір для молодих, а також має велике значення для поліпшення життя народу і вирішення проблеми працевлаштування.
Ма Юнь сказав, що, коли людське суспільство входить у глобалізацію комерційної діяльності, неминуче стикнутися із труднощами розвитку. У наступні 10 років Китай є країною найбільших шансів у світі, тому найбільш значимим є створення свого бізнесу "узимку", що трапляється тільки раз на сторіччя.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас