8 000 000 американських будинків піддадуться "іпотечному відчуженню" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

8 000 000 американських будинків піддадуться "іпотечному відчуженню"

2409
У недавньому дослідженні, проведеному аналітиками міжнародної інвестиційно-фінансової групи Credit Suisse, 8,1 млн будинків у США (16 % від загального числа, придбаного за іпотекою) буде відчужено за борги протягом наступних чотирьох років. Це на 20 % перевищує квітневий прогноз, що у свій час вважали надто песимістичним.
Що стосується нинішнього дослідження, експерти Credit Suisse заявляють, що в ньому однаково не повною мірою врахований фактор зростання безробіття. У тому випадку, якщо рівень безробіття досягне очікуваних 8 %, число відчужених будинків збільшиться до 9 млн. Ще гірший сценарій припускає, що безробіття перевищить 8 %, і в цьому випадку число відчужених об'єктів нерухомості виросте до 10,2 млн, повідомляє портал HousingWire.com.
Інший важливий фактор, що впливає на збільшення числа відчужень, - це зниження цін на нерухомість у країні. У доповіді Credit Suisse прогнозується, що ціни за наступний рік знизяться на 10 %, у результаті чого ринкова вартість об'єктів нерухомості відносно суми іпотечного кредиту впаде ще більше.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас