Медведєв: Росія може зменшити видобуток нафти для підтримки ціни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: Росія може зменшити видобуток нафти для підтримки ціни

Енергетика
161
Президент РФ Дмитро Медведєв не виключає, що Росія може зменшити видобуток нафти для підтримки ціни, також допустив можливість участі Росії в організаціях постачальників вуглеводнів.
Говорячи про позиції Росії за цінами на нафту, Медведєв відзначив, що "наші партнери, колеги з нафтового клубу (ОПЕК), вони досить активно нас про це просять - з ким би я не зустрічався, вони нас просять вести скоординовану політику"
"Ми готові до цього, ми повинні захищатися, це наша дохідна база - і з нафти, і з газу. Причому такого роду захисні заходи можуть бути пов'язані й зі зменшенням обсягів видобутку нафти, і за участю в існуючих організаціях постачальників, і за участю в нових організаціях, якщо до цього ми, так сказати, зможемо домовитися", - заявив Медведєв у середу на нараді з питань соціально-економічного розвитку Уральського федерального округу.
"Я вважаю, ми ніяких варіантів для себе закривати не повинні. Ще раз повторюю - це питання дохідної бази нашої країни, питання її розвитку, і ми не повинні керуватися тут ніякими абстрактними критеріями, рекомендаціями міжнародних організацій іншого порядку і так далі. Це наші національні інтереси. Будемо діяти так, як вважаємо за потрібне", - заявив Медведєв
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас