На період кризи Рада заборонила ремонти і закупівлі автомобілів за держрахунок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На період кризи Рада заборонила ремонти і закупівлі автомобілів за держрахунок

Казна та Політика
232
Верховна Рада України взяла за основу проект закону "Про заходи щодо соціального захисту населення від наслідків світової фінансової кризи".
Законопроектом пропонується на період до 31 грудня 2009 року заощаджувати кошти державного і місцевого бюджетів, а також кошти загальнообов'язкового державного соціального страхування, заборонивши збільшення штату працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, а також підприємств, установ та організацій державної і комунальної власності.
Як повідомляє Інформаційне управління Апарата ВРУ, забороняється збільшувати витрати на утримання органів державної влади і місцевого самоврядування, а також фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування, за винятком витрат на заробітну плату, нарахувань на фонд оплати праці та оплату комунальних послуг.
Передбачається також накласти мораторій на капітальне будівництво і капітальний ремонт будівель і споруд органів влади, самоврядування, соціального страхування, а також на закупівлю автомобілів за кошти державного і місцевого бюджетів і кошти державного соціального страхування.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас