"Кризануті" європейці віддають перевагу оренді речей, а не купівлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кризануті" європейці віддають перевагу оренді речей, а не купівлі

682
Світова кредитна криза привела до стрімкого збільшення попиту на пропоновані в Інтернеті товари, які можна узяти в оренду - від дитячих візочків до бульдозерів.
Співзасновник британського сайту uk.zilok.com Гері Сіге стверджує, що все більше число людей віддають свої речі в оренду, щоб заробити трохи грошей, повідомляє агентство Рейтер. Так, французький користувач його сайту кілька разів здавав в оренду свій цифровий фотоапарат, що принесло йому близько 800 євро за 9 місяців. Інша людина змогла заробити 600 євро за 3-4 місяці завдяки оренді своїх роликових ковзанів, ігрової приставки і фотоапарата.
За словами Сіге, кредитна криза буде сприяти припливу на його сайт відвідувачів. Збільшення відвідуваності сайту становить близько 25% на місяць.
Французький філософ Домінік Бург коментує ситуацію в такий спосіб: "На оренду речі, якою ви не збираєтеся користуватися протягом тривалого періоду часу, іде набагато менше грошей, ніж на її покупку. А якщо ця річ вам належить, її можна здати в оренду. Виходить подвійна вигода - як для власника, так і для орендаря".
Засновник німецького онлайнового порталу зі здачі в оренду різних предметів Erento Кріс Меллер пропонує сумочки "Прада" за 15 доларів на тиждень, лімузин - за 120 фунтів на годину.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас