Конгресмени критикують план порятунку американської економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конгресмени критикують план порятунку американської економіки

Казна та Політика
531
Група конгресменів, що спостерігає за витратою коштів з фонду порятунку від міністерства фінансів США у розмірі $700 млрд., як очікується, оприлюднить в середу важливе повідомлення на цю тему, повідомляє Reuters з посиланням на Wall Street Journal.
Газета наводить висловлювання людей, близько знайомих з питанням, які стверджують, що конгресмени наполягають на більш активних діях з боку уряду Буша в боротьбі з іпотечною кризою. Доповідь містить 10 питань до чиновників з адміністрації Білого дому, у яких від них вимагають більш чітко позначити стратегію викупу проблемних іпотечних цінних паперів і роз'яснити, хто буде відповідати за підсумки реалізації цього проекту.
Група конгресменів повинна буде виступити перед комітетом фінансових справ палати представників, після чого відбудеться обговорення дій уряду з боротьби з іпотечною кризою в США.
Один з членів палати представників заявив, що не підпише документ, тому що й раніше виступав проти плану порятунку в його нинішньому вигляді. Республіканець із Техаса Джеб Хенсарлінг незадоволений тим, як працює ця програма, а також не впевнений, що ухвалені рішення засновані не на політичних міркуваннях. При цьому головним для нього залишається "захист інтересів платників податків".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас