Королевська: Бізнес на крок від продажу власного майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королевська: Бізнес на крок від продажу власного майна

2616
Якщо зараз банківська система під впливом і сприянням Національного банку не почне кредитувати реальну економіку, це стане першим поштовхом до ярмарку-розпродажу дисконтного майна вітчизняного бізнесу. Український бізнес почне за безцінь продавати своє майно. Про це заявляє народний депутат, голова парламентського комітету з питань промислової та регуляторної політики і підприємництва Наталя Королевська, повідомили в прес-службі депутата.
Голова комітету відзначає, що вже зараз в Україні починають активізуватися так звані "чорні інвестиційні фонди".
"Через закриття кредитних ліній, відсутність рефінансування, відсутність збуту підприємці будуть змушені піти на надзвичайні заходи і віддати за безцінь свої підприємства. Провина за те, що підприємства через відсутність рефінансування можуть бути штучно доведені до банкрутства, за те, що спекулянти одержать можливість купити за 3 копійки, виробництва, які коштують мільйони, цілком і повністю лягає на комерційні банки і Національний банк України" - вважає Королевська.
Першими, на її думку, від роботи "чорних інвестиційних фондів" постраждають будівельні компанії, тому що саме в них зараз найбільша відсутність попиту.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас