Експерт: Український фондовий ринок у короткостроковій перспективі буде не надто цікавий інвесторам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Український фондовий ринок у короткостроковій перспективі буде не надто цікавий інвесторам

Фондовий ринок
400
Український фондовий ринок у короткостроковій перспективі як і раніше буде вкрай низьколіквідним і не надто цікавим для інвесторів. Такий прогноз озвучив брокер торговельного відділу інвестиційної компанії "Юпрас Капітал" Євген Пшенічкін.
За його словами, у короткостроковій перспективі істотних коливань індексу ПФТС не передбачається.
Як повідомив брокер, відкриття торговельної сесії ПФТС сьогодні пройшло практично без угод і без єдиної динаміки котирувань. Він відзначив, що за перші півгодини торгів було укладено всього три угоди: 2 - по паперах "Азовсталі" і 1 - по паперах Алчевського меткомбінату. Ближче до 12:00 активізувалися торги по "Укрсоцбанку" - котирування даного емітента знизилися на 8%, додав Є.Пшенічкін.
За словами аналітика, зовнішнє тло до сьогоднішнього відкриття в ПФТС склалося нейтральне. Він відзначив, що позитивне закриття торгів в Америці і Європі, різнонаправлене закриття в Азії і ф'ючерси на американські індекси, що знижуються, повинні задати тон сьогоднішньому українському ринку.
Як вважає брокер, сьогодні основна увага інвесторів буде прикута до подій, що розвиваються у Верховній Раді. Швидше за все, настрій ринку буде збігатися з конструктивністю подій, що відбуваються там, відзначив він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас