Уряд Білорусії затвердив план лібералізації економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд Білорусії затвердив план лібералізації економіки

387
Уряд Білорусії затвердив план першочергових заходів лібералізації економіки для протидії негативним наслідкам світової фінкризи, повідомив міністр економіки Білорусії Микола Зайченко у вівторок на засіданні Ради міністрів.
"Уряд затвердив план першочергових заходів лібералізації економіки. Найбільш важливі заходи будуть реалізовані до 1 січня 2009 року", - заявив М.Зайченко.
За його словами, процеси лібералізації економічних відносин пройдуть у сфері розпорядження держмайном, регулювання земельних відносин, спрощення податкової системи, держреєстрації та ліквідації суб'єктів господарювання, ліцензування, ціноутворення, контрольної діяльності, методології бухгобліку, адміністративних процедур.
"Уже підготовлені проекти указів президента, постанов уряду, галузевих нормативних актів. З 18 заходів 12 проектів внесені в уряд. Інші 6 будуть внесені в уряд до 20 грудня", - сказав міністр.
За його словами, процеси лібералізації економіки будуть продовжені й у першому півріччі 2009 року. Зокрема, Мінекономіки готує комплекс заходів розвитку сфери послуг, у тому числі збільшення мережі підприємств побутового обслуговування та громадського харчування недержавної форми власності.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас