Інвестфонд Citadel закриває офіс у Токіо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестфонд Citadel закриває офіс у Токіо

147
Інвестиційна група Citadel Investment Group LLC оголосила про закриття свого офісу в Токіо і припинення основних азіатських інвестиційних операцій, а також про скорочення більш ніж половини робочих місць у регіоні, повідомляє Bloomberg.
Надалі група буде управляти рештою операцій з Гонконгу. Це рішення підтвердила представниця фонду з головного чиказького офісу Citadel Кеті Спрінг.
Хедж-фонди скорочують робочі місця по всьому світові, обмежують вивід капіталів інвесторами і розпродають активи через глобальну фінансову кризу. "Навіть ті фонди, які процвітають, скорочують робочі місця, а ті, що зазнають збитків, збираються максимально скоротити витрати і це є загальногалузевим явищем у цей час. Це не дивно і тенденція може наростати", - говорить представник Tozai Investment Advisory Ltd. Ангус Маккіннон.
У листопаді 2 провідні фонди Citadel втратили 13%, що привело до зниження доходів цього року на 47%. Фонди Kensington і Wellington, які разом управляли $10 млрд. активів, зіткнулися з вимогою інвесторів повернути близько $1 млрд. до кінця року.
У результаті закриття токійського офісу, втратять роботу 12 співробітників Citadle, ще 25 осіб звільнять у Гонконгу. Після скорочення робочих місць у гонконгському відділенні фонду залишиться 25-30 службовців. В усім світі на інвестфонд працює 1,4 тис. людей.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас