Супермаркети і банки - найчесніші бізнес-структури США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Супермаркети і банки - найчесніші бізнес-структури США

Казна та Політика
342
Компанія Harris Interactive визначила: які сфери економіки США діють найбільш чесно, а в справи яких потрібне більш активне втручання держави.
У першу десятку сфер бізнесу, які, на думку американців, діють найбільш чесно і користуються найбільшою довірою споживачів, увійшли: госпіталі, супермаркети, банки, виробники комп'ютерів, виробники програмного забезпечення, електричні і газові компанії, виробники продуктів харчування, авіакомпанії, виробники автомобілів і фармацевтичні компанії. На протилежному полюсі опинилися тютюнові та нафтові компанії.
Це опитування Harris Interactive проводить, починаючи з 2003 року. За минулий час репутація переважної більшості галузей погіршилася, іноді значно. Рекордних репутаційних втрат зазнали банки.
Крім того, американці назвали галузі, які мають потребу в більш щільному регулюванні з боку держави. Тут безумовними лідерами стали нафтові та фармацевтичні компанії, а також банки. За останній рік, з очевидних причин, прихильників регуляції діяльності банків додалося найбільше. У найменшій мірі держава повинна втручатися в діяльність комп'ютерних фірм і супермаркетів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас