Експерт: Український фондовий ринок зараз перебуває в аморфному стані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Український фондовий ринок зараз перебуває в аморфному стані

Фондовий ринок
518
Український фондовий ринок зараз перебуває в досить аморфному стані, не показуючи значних коливань індексу ПФТС. Про це сказала аналітик інвестиційної групи "АРТ-Капітал" Дар’я Терещук.
На її думку, це пов'язано з тим, що явних передумов для зростання індексу ПФТС у цей час нема, як і новин, що шокують. "Так, наприклад, заява Президента про те, що коаліція між БЮТ і Партією регіонів уже нібито створена, майже ніяк не відігралася на ринку, як і негативний настрой, що панує на світових фондових майданчиках", - сказала аналітик.
Д.Терещук відзначила, що український фондовий ринок завершив сесію 4 грудня падінням на 0,8%. За її словами, активність торгів залишалася на мінімальному рівні - порядку 62 угод на суму 4,2 млн. грн. Незважаючи на те, що попит на українські папери залишається як і раніше низьким, можна відзначити, що на акції деяких емітентів він досить стабільний, повідомила аналітик. Наприклад, котру сесію підряд акції "Азовсталі" користуються популярністю в інвесторів, демонструючи то зростання, то падіння котирувань, нагадала вона. "Центренерго" та Алчевський меткомбінат також можна віднести до популярних паперів, додала аналітик.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас