Єдина європейська валюта в очікуванні публікації по процентних ставках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єдина європейська валюта в очікуванні публікації по процентних ставках

Валюта
521
Відкриття торгів у середу на європейській сесії почалося з падіння основних високоприбуткових валют проти долара США. Основним поштовхом даного зниження було падіння європейських фондових індексів, а також незадовільні показники по Єврозоні.
Виробничий індекс менеджерів з постачання (PMI), обсяги роздрібної торгівлі, вийшли набагато гірше очікуваних, тим самим, підштовхнувши єдину європейську валюту й британський фунт до зниження. Так тривало протягом практично всієї європейської сесії.
З відкриттям американських майданчиків, у другій половині дня, ситуація помінялася не на користь американської валюти. З початком нового зростання світових фондових індексів євро став відвойовувати втрачені позиції протягом дня і зміцнився по закінченню торгів у районі 1.2700. Фунт стерлінгів також виріс проти долара і закрився за ціною 1.4777.
На сьогоднішній день заплановано декілька показників новин, які не можна залишати без уваги. У першу чергу необхідно виділити рішення по процентних ставках Банку Англії, а також Європейського Центрального Банку, що буде опубліковано о 12:00 за GMT і 12:45 за GMT відповідно. Як очікується, Банк Англії планує підвищити ставку на 1%, ЄЦБ - на 0.5%. Надалі варто звернути увагу на коментарі таких чиновників як пана Ж..К. Тріше глави ЄЦБ, а також Бена Бернанке глави ФРС. Також по США очікується публікація числа первинних заявок на одержання допомоги з безробіття.
Антон Глумаков
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас