JPMorgan скоротить 9,2 тис. робочих місць у банку Washington Mutual — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan скоротить 9,2 тис. робочих місць у банку Washington Mutual

Казна та Політика
285
JPMorgan Chase & Co оголосив про намір скоротити приблизно 9,2 тис. робочих місць в Washington Mutual Inc, найбільшому зі збанкрутілих банків США.
Таким чином, скорочення торкнуться 21% усього штату Washington Mutual, що до кінця червня цього року нараховував 43198 співробітників. Частина банківських активів Washington Mutual, колись найбільшого ощадно-позикового банку США, була продана JPMorgan за $1,9 млрд. зі схвалення федеральних регулювальних органів. Пізніше холдингова компанія банку подала заявку на захист від кредитів.
За словами офіційного представника JPMorgan Крістін Холевас, приблизно 4 тис. робочих місць будуть скорочені вже до кінця січня. 5200 співробітників банку одержать компенсацію в розмірі подвійного річного окладу, розрахованого за показниками на 1 жовтня цього року, що буде виплачена одноразово на момент їх звільнення, заявила Холеван.
Основні скорочення торкнуться Сіетлу, де керівництво банку має намір скоротити 3,4 тис. співробітників з 4,3 тис., кажуть в JPMorgan. 1,6 тис. робочих місць будуть скорочені в Сан-Франциско, решта 4,2 тис. - в інших регіонах.
Більшість співробітників філій банку збережуть свої робочі місця. За словами представників JPMorgan, скорочення у філіях не перевищать 10 % персоналу.
Як очікується, Bank of America Corp, якому під кінець року дістанеться Merrill Lynch & Co Inc, також скоротить порядку 10 тис. робочих місць після злиття цих структур.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас