ДАІ оштрафувала учасників дорожнього руху на 25 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДАІ оштрафувала учасників дорожнього руху на 25 млн. грн.

Казна та Політика
1579
Водіїв і пішоходів, які порушували ПДР, даішники оштрафували на 25 млн грн. Про це повідомила начальник прес-служби ДАІ України Ніна Хмелевська.
У Держказначействі повідомили, що станом на 25 листопада їм надійшло всього 600 гривень від порушників. Правда, оплатити штраф можна протягом 15 днів. Тому, можливо, всі зазначені мільйони прийдуть на наступному тижні.
За словами даішників, водії стали більш дисциплінованими. Правда, райдужну картину псує число загиблих у ДТП: у перші дні летальних випадків було не більше 10 на добу, а за останню добу в аваріях загинули 26 осіб.
Помічено також, що нововведення згуртували автомобілістів, вони почали масово покривати один одного. "Ми недавно зафіксували проїзд авто на червоне світло, зупинили порушника, але коли опитували свідків-таксистів, всі троє посміхаючись, повторювали, що нічого не бачили. Спробуй щось доведи", - розповідають у ДАІ.
Примітно, що місця чергувань, де чекають порушників, для кожного патруля змінюються щодня за розпорядженням командирів підрозділів, але трапляється, що той самий патруль стоїть кілька днів підряд на тому самому місці.
Нагадаємо, з 17 листопада набула чинності постанова, якою штрафи за порушення правил дорожнього руху збільшуються в 10 разів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас