Російські інвестори скуповують нерухомість у Зімбабве — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російські інвестори скуповують нерухомість у Зімбабве

Нерухомість
1517
Російські інвестори звернули свою увагу на нерухомість найбільш проблемної економіки світу - Зімбабве, повідомляє преса ПАР.
У країні, рівень гіперінфляції в якій досяг небачених висот, нерухомість є одним з останніх засобів відносно надійного вкладення грошей. Вона використовується також як своєрідна валюта або розмінний актив у великих угодах.
Південноафриканський девелопер Андре Голдінг заявив на прес-конференції в Кейптауні, що на нерухомості в Зімбабве йому вдається заробляти по 20% річних у твердій валюті, і що на ринку відчувається усе більш агресивна присутність російських інвесторів.
За словами Голдінга, російські покупці звичайно шукають квартири на покупку вартістю 250-450 тисяч американських доларів.
Маклери в Зімбабве періодично стають жертвами недружніх акцій з боку влади, що підозрюють, що угоди купівлі продажу проходять із використанням іноземної валюти, що законодавчо заборонено в країні.
За словами Голдінга, ринок нерухомості в Зімбабве вимагає "альтернативного підходу" і міцних нервів. На його думку, величезні ризики, пов'язані з веденням справ у Зімбабве, можуть окупитися величезними ж баришами.
На думку найбільш відчайдушних експертів, політична ситуація в Зімбабве може найближчим часом змінитися на краще, країна стане магнітом іноземних інвестицій, що неминуче викличе запаморочливе зростання цін на нерухомість.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас