Експерт: Фондовий ринок України недооцінений в 4 рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Фондовий ринок України недооцінений в 4 рази

Фондовий ринок
1118
Заступник виконавчого директора групи компаній Broco Алан Кісієв вважає, що фондовий ринок України недооцінений в 4 рази. Про це він повідомив сьогодні журналістам. За його словами, фондовий ринок України є найбільш перспективним з країн, що розвиваються. Саме тому компанія відкрила в Києві філіал і виходить на український ринок. Він зазначив, що в Україні компанія буде надавати брокерські послуги для приватних інвесторів, які хочуть бути учасниками фінансових ринків.
Пізніше компанія планує проводити семінари і тренінги для бізнесменів. Він вважає, що для розвитку фондового ринку в Україні необхідна інфраструктура в галузі контролю за роботою інвестиційних компаній з грошима та первинне розміщення акцій середнього бізнесу. "Дуже не вистачає IPO – первинного розміщення акцій. Закритість шкодить бізнесу … хорошим поступом був би вихід на фондовий ринок середнього бізнесу", - наголосив А.Кісієв.
За його словами, активного зростання фондового ринку до осені наступного року чекати не варто. Він прогнозує зростання українського фондовано ринку до кінця 2008 р. на 10-11%, а у 2009 р. – на 15-16%. Вартість відкриття першого офісу в Україні становила понад 300 тис. дол. Компанія планує відкривати додаткові офіси у великих містах України. 25% від загальної кількості клієнтів компанії – це клієнти з України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас