Експерти: Широкий ринок показав слабку динаміку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Широкий ринок показав слабку динаміку

Фондовий ринок
880
Торги цінними паперами у вівторок знову не вразили обсягами - загальний оборот склав 4,6 млн. гривень по угодах з акціями 23 компаній. Про це повідомили експерти компанії Foyil Securities.
За їхніми словами, усього три операції з паперами компанії "Укрнафта" принесли 43% загального обсягу. Індекс ПФТС продовжив падіння, втративши за підсумками торгів 1,6% внаслідок зниження котирувань чотирьох своїх найбільших компонентів. Зокрема, "Укрнафта" втратила 2,2%, "Центренерго" - 1,7%, "Укртелеком" - 5,3%, а "Райффайзен Банк Аваль" - 5,5%. У той же час індекс Foyil 40 Ukraine, що більш широко відображає ситуацію на ринку, практично не змінився у своєму значенні. Підвищенню індексу сприяв залізорудний сектор, що виріс на 7,9% завдяки Південному ГЗК (+8,8%), і автомобільна галузь (+5,9%).
"Тиск на індекс зробив телекомунікаційний сектор у результаті корекції котирувань "Укртелекому", що втратив 6,9% на новинах про скорочення доходів підприємств зв'язку в січні-жовтні. Сьогодні на українському ринку акцій ми можемо знову спостерігати низькі обсяги та подальше просування індексів на "ведмежу" територію", - відзначають експерти.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас