Вартість Одеського припортового заводу ні в якому разі не впаде? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість Одеського припортового заводу ні в якому разі не впаде?

Фондовий ринок
373
На думку першого заступника голови Секретаріату Президента Олександра Шлапака, ВАТ "Одеський припортовий завод" є привабливим об'єктом для інвесторів і, імовірно, приватизація заводу відбудеться в 2009 році.
Як передає кореспондент УНІАН, про це Шлапак повідомив на брифінгу.
"Я вірю в те, що в 2009 році ми можемо успішно та ефективно продати завод", - сказав він.
За словами Шлапака, економічна криза не вплинула на вартість ОПЗ, тому що продукція заводу на сьогодні користується досить високим попитом.
"Переконаний у тому, що через це (економічну кризу) вартість Одеського припортового заводу в жодному разі не впаде, оскільки його продукція є дуже актуальною", - сказав Шлапак.
Крім того, він відзначив, що з урахуванням різкого падіння цін на газ, що прогнозується в 2009 році, привабливість даного об'єкта значно виросте.
Шлапак підкреслив, що до участі в конкурсі із продажу ОПЗ повинні бути допущені всі охочі. При цьому він висловив упевненість, що охочих буде цілком достатньо.
"У них є ресурс, і вони приймуть наше запрошення", - відзначив Шлапак.
У той же час, на його думку, факт передачі пакета акцій ОПЗ Міністерству промполітики говорить про те, що уряд відмовився приватизувати підприємство.
"Рішення уряду про передачу пакета акцій ОПЗ від Фонду держмайна до Міністерства промислової політики, це фактично означає, що він відмовився від приватизації, оскільки приватизація відбувається тільки за умови, що пакет, що продається, перебуває у ФДМУ, - відзначив Шлапак. - Можливо, я помиляюся, то тоді потрібно ще раз повернутися до продажу такого заводу".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас