Податкова за збільшення передбаченого держбюджетом-2008 відшкодування ПДВ у листопаді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова за збільшення передбаченого держбюджетом-2008 відшкодування ПДВ у листопаді

259
Державна податкова адміністрація виступає за збільшення передбаченого державним бюджетом на 2008 рік відшкодування податку на додану вартість у листопаді. Про це в інтерв'ю виданню "Бізнес" повідомив голова Податкової Сергій Буряк.
"Обсяг відшкодування, передбачений Бюджетним розписом на листопад, становить 2,1 млрд. гривень, а заявок, по яких наступають строки відшкодування в листопаді, набралося на 4,8 млрд. гривень. Ми сподіваємося, що Мінфін його збільшить", - сказав він.
За його словами, частина цієї суми буде заявлена неправомірно, однак навіть у цьому випадку ресурсів для відшкодування ПДВ виявиться недостатньо.
Буряк також відзначив ефективність прискореного відшкодування ПДВ шляхом переведення товаровиробників на камеральні перевірки, які контрольний орган проводить тільки на підставі даних, зазначених у податкових деклараціях платників податків.
Як повідомляло агентство, Буряк гарантує виконання своїм відомством плану надходжень у державний бюджет на 2008 рік, незважаючи на фінансову кризу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас