Луценко закликає водіїв не давати хабарі співробітникам ДАІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко закликає водіїв не давати хабарі співробітникам ДАІ

Кримінал
678
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликає водіїв не давати хабара співробітникам Державної автомобільної інспекції. Про це він сказав на прес-конференції.
"Я закликаю всіх водіїв домовитися: хабарів не давати", - сказав він.
Луценко підкреслив, що нові розміри штрафів направлені аж ніяк не на обмеження прав водіїв, а на зменшення кількості порушників на дорогах.
За словами Луценка, у зв'язку із введенням нових штрафів навіть його водії почали пристібатися ременями безпеки.
"Мої водії почали використовувати ремінь безпеки", - сказав він, відповідаючи на запитання, як вплинуло введення нових розмірів штрафів на безпеку на дорогах.
При цьому він підкреслив, що МВС готове щодня надавати зведення про порушення правил дорожнього руху, про водіїв, які їх порушили і навіть окремим рядком - про порушників, вартість автомобілів яких перевищує 100 тис. доларів.
Луценко закликав усіх дотримуватись трьох простих правил: не давати хабара, не хабарничати і не порушувати правила дорожнього руху.
Як повідомляло агентство, 17 листопада набули чинності збільшені штрафи за водіння транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння в 10 разів до 150-200 не оподатковуваних податком мінімальних доходів громадян, або 2 550-3 400 гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас