Тимошенко підписала 19 угод з головами урядів СНД — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко підписала 19 угод з головами урядів СНД

375
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко від імені уряду України підписала 19 угод із головами урядів країн-учасниць СНД, 11 з яких - із застереженням. Про це повідомила прес-служба Кабміну.
Підписання документів відбулося за підсумками засідання Ради голів урядів держав-учасниць СНД, що відбулося 14 листопада в Кишиневі (Республіка Молдова).
Зокрема, з ініціативи України Рада голів урядів держав-учасниць СНД розробила і підготувала угоду про економічне співробітництво Співдружності незалежних держав на період до 2020 року і прийняла її на сьогоднішньому засіданні. Також Україна була ініціатором і розробником угоди про співробітництво в боротьбі з обігом фальсифікованих лікарських засобів.
Серед підписаних документів головами урядів країн-учасниць СНД - конвенція про правовий статус працюючих мігрантів і членів їхніх сімей країн-учасниць СНД, також угоди про співробітництво в транспортній сфері, про розвиток ринку транспортних послуг, про комплекс загальних заходів щодо підвищення продовольчої безпеки в країнах СНД, про переведення на цифровий формат телекомпанії “Мир”, про співробітництво в боротьбі із захворюваністю на цукровий діабет. Усього на розгляд голів урядів держав-учасниць Співдружності було винесено 36 документів, 4 були зняті з порядку денного, 13 документів українська сторона не підписало.
Крім того, глави урядів держав-учасниць СНД домовилися про проведення наступного засідання 22 травня 2009 року в Астані (Казахстан).
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас