Королевська: Головне для фінансової системи - "вимкнути" паніку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королевська: Головне для фінансової системи - "вимкнути" паніку

447
Для подолання економічної кризи Україні необхідно "вимкнути" паніку у фінансовому секторі, а також сформувати "цілісну політику реформ". Таку упевненість висловила голова комітету Верховної Ради з питань промислової та регуляторної політики й підприємництва Наталя Королевська.
У своїй статті для "Дзеркала тижня" Королевська назвала головні, на її думку, напрямки реформ: оздоровлення банківської системи, перебудова реального сектора, прорив у регуляторній політиці та розвитку малого й середнього бізнесу.
Також, за словами голови профільного парламентського комітету, необхідно забезпечити приплив до економіки дешевих грошей (як "зовнішнього", так і внутрішньоукраїнського походження), провести рекапіталізацію банків, а також повернути "заморожені гроші в економіку через кредитування під прийнятні відсотки".
Для подолання ризику в реальному секторі економіки Королевська пропонує "прийняти і визнати принципи державно-приватного партнерства, зменшити тиск на бізнес і зменшити фіскальну активність держави".
Для оздоровлення фінансової системи, на думку народного депутата, "головне - "вимкнути" паніку і повернути довіру українця до фінансових інститутів".
"Довіра - справжній золотий запас країни, кисень для реанімування банківської системи, зміцнення національної валюти, основа стабільності економіки та ключова умова для повернення в країну інвесторів", - наголошує Королевська.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас