На вторинному ринку доменів рунету здійснена рекордна угода — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На вторинному ринку доменів рунету здійснена рекордна угода

1240
"Відкритий аукціон доменів" mastername.ru завершився знаменною угодою. Домен People.ru був проданий за 2,65 млн рублів. Для вторинного ринку Рунета це рекорд. Так, навіть за нашумілий Vodka.ru, що колись належав Артемію Лебедєву, удалося виручити всього $10 тис. (близько 280 тис. рублів за нинішнім курсом валют).
До речі, до даного моменту найбільший продаж на вторинному ринку доменів Росії було зроблено в зоні SU: сума угоди - трохи більше $30 тис. За домен People.ru, що у перекладі з англійської мови означає "люди", "народ" і навіть "нація", боролися 8 зацікавлених претендентів, серед яких були як фізичні, так і юридичні особи. У підсумку за 2 місяці торгів стартова ціна 1 тис. рублів збільшилася в 2,5 тис. разів.
"Ми вітаємо учасників торгів за домен People. ru із удалою угодою, - заявив Дмитро Белявський, виконуючий обов'язки керівника проекту .mastername. - Така значна сума за доменне ім'я завжди подія. У цьому випадку важливо, що домен проданий за його ринковою вартістю".
Відзначимо, що Домен People.ru був зареєстрований 15 вересня 1997 року, "випередивши" Yandex.ru на 8 днів, mail.ru на 12 днів, а вже згаданий Vodka.ru - майже на місяць.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас