Криза змусила американських євреїв стати вегетаріанцями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криза змусила американських євреїв стати вегетаріанцями

674
Банкрутство через світову кризу заводу з виробництва кошерного м'яса Agriprocessors - найбільшого американського підприємства в цій галузі - змусило багатьох євреїв стати вегетаріанцями.
Завод у штаті Айова, поставляв більше половини кошерного м'яса для мільйонів євреїв США, а також не євреям, які воліють купувати м'ясо, оброблене відповідно до єврейського закону.
Федеральні слідчі провели перевірку на заводі в травні та звинуватили завод у порушенні імміграційних законів і найманні 389 нелегальних працівників.
Підприємство оголосило себе банкрутом на цьому тижні через брак робочої сили і нездатність задовольнити попит клієнта, а також примусове закриття його відділу яловичини.
На адресу власників компанії висунуто звинувачення, які в підсумку можуть привести до багатомільйонного штрафу.
Загальнонаціональна нестача кошерного м'яса змушує багатьох людей переходити на вегетаріанські страви в суботу, незважаючи на те, що м'ясо і курка є в ці дні традиційними.
У багатьох магазинах по всій території США полиці з кошерним м'ясом були порожні.
Проте, Empire Kosher Poultry намагається заповнити недтачу кошерного м'яса і задовольнити зростаючий попит на курятину, але не на яловичину.
Agriprocessors, що діє в рамках закону про банкрутство, як і раніше виробляє невеликі партії продуктів.
Однак і це може незабаром закінчитися, тому що працівники заводу не в змозі розплатитися з електричною компанією, що поставляє енергію в робочі гуртожитки при заводі, і їм погрожують виселенням.
За матеріалами:
Mignews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас