Злочинці все частіше грабують вкладників, які щойно забрали гроші з банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Злочинці все частіше грабують вкладників, які щойно забрали гроші з банку

Кримінал
9044
Нова хвиля кримінального терору, безпосередньо пов'язана зі світовою економічною кризою, захлиснула Росію. Жителі країни традиційно не довіряють банкам, особливо приватним. Заможні громадяни, при першій звістці про кризу та ознаки недостатньої ліквідності банків, почали знімати заощадження з рахунків. Цим не могли не скористатися злочинці. Тільки за вчорашній день у Москві пограбовані чотири водії. Сума відібраних грошей варіюється від 10 до 100 тисяч доларів.
Так, о 1:30 дня до Jeep Grand Cherokee , що зупинився на світлофорі підбігли 4 чоловіки з бітами і молотками, поранили водія і відібрали в нього 10 тисяч доларів. Приблизно в той же час до людини, що сиділа в машині з 3 мільйонами рублів, підбіг невідомий, вирвав пакет із грішми і зник у невідомому напрямку. Увечері в центрі Москви був зупинений автомобіль 45-річного бізнесмена. У нього відібрали 500 тисяч рублів. О 10 вечора група з п'яти чоловіків напала на 32-річного чоловіка, відкривши при цьому стрілянину. Пораненого чоловіка виволокли з машини, відібрали в нього пакет з великою сумою грошей.
У повідомленні каналу "Вести-24" говориться: "Міліція відзначає зростання злочинів подібного виду з початком кризи. Це відбувається через те, що люди знімають великі суми готівки і намагаються перевести їх у валюту або зберігати вдома. Злочинці вирішили цим скористатися".
За матеріалами:
Mignews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас