Акції General Motors подешевшали до рівня 1944 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції General Motors подешевшали до рівня 1944 року

Фондовий ринок
541
Вартість акцій на світових фондових ринках знову різко впала через непевність інвесторів, які поки не можуть зробити певних висновків щодо справжніх масштабів і тривалості фінансової кризи.
У вівторок, 11 листопада, головний американський індустріальний індекс Dow Jones упав на 2%. Цьому сприяли дані про невдалі економічні результати найбільшої мережі кав'ярень Starbucks, а також різке падіння вартості акцій автомобільного концерну General Motors.
Ситуація така, що ми насправді не знаємо, наскільки глибока рецесія, у якій ми перебуваємо, вважає Джим Херрік з компанії Baird & Co. - Поки не наступить якась ясність із приводу економіки та доходів, ринки будуть працювати в такому режимі.
На даний момент компанією, що найбільш гостро переживає наслідки фінансової кризи, є General Motors. Акції автомобільного концерну у вівторок подешевшали ще на 13% і досягли найнижчого рівня з 1944 року.
Усе більше експертів побоюються, що компанії доведеться або вдаватися до допомоги уряду США, або оголошувати себе банкрутом, повідомляє Бі-бі-сі.
Спікер американської палати представників Ненсі Пелосі заявила, що підтримає можливе рішення держави про підтримку автомобільної індустрії.
У жовтні Вашингтон схвалив план виділення 700 млрд. доларів для зміцнення стабільності фінансової системи, однак автомобільні компанії на даний момент не можуть розраховувати на кошти із цього пакета.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас