Справу "Авіаліній України" розгляне уряд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Справу "Авіаліній України" розгляне уряд

16
Перший віце-прем'єр-міністр Олег Дубина на засіданні Кабінету Міністрів вирішив розглянути фінансовий стан авіакомпанії "Авіалінії України" і варіанти виведення її з кризи.
Про це Українським Новинам сказав голова профспілки авіаційних працівників "Авіаліній України" Владислав Неговський.
За його словами, учора відбулася зустріч Дубини з представниками авіакомпанії "Авіалінії України" і Державного департаменту авіаційного транспорту "Укравіатранс".
На зустрічі Дубини з представниками авіакомпанії також розглядалися питання про допуск на маршрут у Дубаї в Об'єднані Арабські Емірати, що обслуговує "Авіалінії України", другого перевізника — авіакомпанію "Аеросвіт".
Сторони також обговорили питання про фінансовий стан "Авіаліній України", виплату зарплати, інвентаризацію авіакомпанії і придбання нової техніки.
Неговський сказав, що з розглянутих питань не було прийнято рішень. "Усі перенесли на засідання Кабміну, а на ту пору "Аеросвіт" уже почне літати на Дубаї".
За його словами, працівники "Авіаліній України" проведуть нараду, на якій вирішать, пікетувати в четвер Кабмін чи ні.
Нагадаємо, у четвер минулого тижня Дубина обіцяв представникам "Авіаліній України" особисто з’ясувати проблему фінансового становища авіакомпанії, після того, як 100 її працівників пікетували Кабмін.
Пікетники вимагали створити національного перевізника, відновити парк їхньої компанії і не допускати на один з маршрутів "Авіаліній України" авіакомпанію "Аеросвіт". А також звільнити державних працівників, які, займаючись виведенням "Авіаліній України" із кризового становища, навмисно доводять її до банкрутства.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас