Київська влада перевірить системи газопостачання столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада перевірить системи газопостачання столиці

Енергетика
167
Київський мер Леонід Черновецький доручив районним столичним адміністраціям і ВАТ "Київгаз" почати всі необхідні заходи для забезпечення безпеки життєдіяльності жителів столиці, що користуються газом, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.
Відповідно до розпорядження, райдержадміністрації і власники житлового фонду повинні здійснити перевірки технічного стану димових і вентиляційних каналів і виконати роботи з їх очищення та ремонту. Крім того, буде перевірений стан герметизації вводів і випусків підземних інженерних комунікацій у будинках і проведені відбудовні роботи. Власники комунікацій перевірять загазованість у колодязях інженерних комунікацій.
ВАТ "Київгаз" у повному обсязі та вчасно забезпечить технічне обслуговування газопроводів і споруд на них, обладнання в приміщеннях. До 15 листопада цього року перевірять режими спрацьовування запобіжних клапанів газорегуляторних пунктів. До 1 грудня 2008 року "Київгаз" повинен провести обстеження недіючих газопроводів та обладнання в житлових будинках і закладах соціально-культурної сфери (освіти, культури, охорони здоров'я), а до 1 квітня 2009 року - забезпечити їхнє відключення і демонтаж.
Крім того, Л.Черновецький доручив ВАТ "Київгаз" разом з Головним управлінням житлового господарства та районними адміністраціями організувати пропаганду безпечного користування газом у побуті за допомогою ЗМІ. Також буде проведене відповідне навчання в освітніх закладах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас