ФДМУ: 47% приватизованих підприємств в Україні офіційно призупинили свою роботу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМУ: 47% приватизованих підприємств в Україні офіційно призупинили свою роботу

1135
47% приватизованих підприємств в Україні офіційно призупинили свою роботу. Про це в селищі Іршанськ на зустрічі з колективом одного із найбільших гірничозбагачувальних підприємств України -Іршанського ГЗК - повідомила голова Фонду держмайна України Валентина Семенюк-Самсоненко.
При цьому В. Семенюк-Самсоненко не уточнила загальне число приватизованих в Україні підприємств, відзначивши, що "така величезна кількість зупинених приватизованих підприємств є результатом непродуманої ліберальної політики деяких політичних партій".
Вона також повідомила, що "із часів СРСР їй рідко доводилося відкривати нові об'єкти соціальної сфери металургійних підприємств України, більшість яких сьогодні переживають далеко не кращі часи" (разом із заступником голови Житомирської ОДА Володимиром Дебоєм вона відкрила на Іршанському ГЗК новий ультрасучасний профілакторій для 100 працівників комбінату, на будівництво якого витрачено близько 6 млн. грн. прибутку Іршанського ГЗК - ред.).
Голова ФДМУ також повідомила про наявність величезної кількості соціальних проблем на названих приватизованих підприємствах України, відзначивши, що "розгрібати їх доводиться Фонду держмайна", і закликала працівників підприємств країни більш "скрупульозно розробляти договори оренди, насамперед з огляду на інтереси працівників".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас