Moody's помістило корпоративний рейтинг В1 ІСД в списки на можливе пониження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's помістило корпоративний рейтинг В1 ІСД в списки на можливе пониження

274
Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service помістило корпоративний рейтинг B1 корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД) в списки на можливе пониження. Про це говориться в оприлюдненому сьогодні прес-релізі агентства.
Можливе пониження рейтингу пов'язане із зниженням попиту і пониження цін на товари із сталі, вироблені в СНД, а також з обмеженими можливостями українських компаній отримувати кошти з банків. На думку аналітиків, дані обставини зроблять негативний вплив на прибутковість ІСД і грошовий оборот корпорації.
Moody's продовжить спостерігати за ситуацією навколо ІСД, зокрема за рівнем виробництва, цінами на продукцію, а також продовжуватиме оцінювати прибутковість корпорації і її здатність протистояти важким умовам на ринку.
Аналітики Moody's відзначають, що ІСД вже значно скорочує капітальні вкладення для збереження наявних засобів, а також той факт, що виробництво стали на українських підприємствах було скорочено на 50% з метою стабілізувати попит і пропозицію на сталь, вироблену в СНД.
ІСД - металургійна компанія, об'єднуюча більше 40 компаній в Україні і в інших країнах, з середнім об'ємом виробництва близько 9 млн т стали в рік. Крім виплавки стали і виробництва сталевих труб, корпорація також присутня на енергетичному, машинобудівному, будівельному і телекомунікаційному ринках.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас