Асоціація перевізників: Жоден приватний перевізник Києва не підвищуватиме тарифи на проїзд у маршрутних таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Асоціація перевізників: Жоден приватний перевізник Києва не підвищуватиме тарифи на проїзд у маршрутних таксі

650
На сьогодні немає підстав для підвищення тарифів на проїзд у маршрутних таксі Києва. Про це заявив голова київської міської організації роботодавців-перевізників "Столиця" Валерій Липецький сьогодні на прес-конференції. За словами В.Липецького, жоден приватний перевізник Києва не підвищуватиме тарифи на проїзд.
"Ми будемо їздити по тих тарифах, які діють сьогодні", - наголосив В.Липецький. Він підкреслив, що найдорожчим тарифом є тариф у розмірі 2,5 грн на маршруті довжиною понад 20 км.
В.Липецький також вважає, що підвищення вартості проїзду у комунальному транспорті до 2 грн є необґрунтованим. "Це підвищення тарифів у 4 рази – це київська влада ще раз обдурила киян", - зазначив В.Липецький. За його словами, тарифи мали бути підвищеними ще у квітні 2008 р. до 1 грн. "Але тоді міська влада готувалася до виборів і готувала "Київпастранс" до приватизації. Але зараз, коли Київрада заборонила приватизувати "Київпасранс" підвищення тарифів на проїзд стало необхідним", - сказав В.Липецький.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас