Сухофруктний бізнес: корисно й прибутково — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сухофруктний бізнес: корисно й прибутково

390
Українці їдять замало сухофруктів. Продукт корисний, але у нас ще недооцінений. Середньостатистичний європеєць сушаниць споживає, як мінімум, утричі більше за українця – близько 2-х кг за рік. У нас цей ринок повністю залежить від імпорту, хоча частину ласощів можемо робити і самі. Наприклад, сушити сливи, абрикоси, груші, вишні та яблука. Однак інвесторів такий бізнес поки що не цікавить.
Коментують:
Віктор Кохан, продавець сухофруктів
Ірина Давидюк, директор з маркетингу фірми-продавця сухофруктів
Кирило Новак, спеціаліст відділу закупівель центру оптової торгівлі
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас