Мінфін США може скоректувати план порятунку економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін США може скоректувати план порятунку економіки

Казна та Політика
777
Міністерство фінансів США розглядає можливість більшу частину з фонду порятунку на $700 млрд. використати для покупки пакетів акцій у низці великих фінансових компаній, і не тільки банках і страховиках, після появи ясних сигналів ефективності програми.
Про це повідомляє Wall Street Journal з посиланням на ознайомлені із ситуацією джерела.
У полі уваги Мінфіну - компанії, що забезпечують фінансування економіки, у тому числі страховики боргових зобов'язань і спеціалізовані фінансові компанії, такі як підрозділ General Electric GE Capital, CIT Group та інші, повідомили джерела виданню.
Міністерство фінансів може також відмовитися від частини початкового плану купівлі активів через аукціони, а замість цього купувати частину хворобливих активів прямо. Про це газета пише з посиланням на джерела, ознайомлені із ситуацією.
"Ми розглядаємо різні варіанти посилення та зміцнення фінансової системи і відновлення кредитування", - заявив представник міністерства фінансів Дженніфер Зуккареллі виданню. "Ми зважуємо варіанти, і поки не прийняли рішень". Розробка плану міністерства може бути завершена до вівторка, коли в країні пройдуть президентські вибори.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас