АТ "Кредит Банк Україна" планує запропонувати нові види сервісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ "Кредит Банк Україна" планує запропонувати нові види сервісу

Фондовий ринок
80
АТ "Кредит Банк Україна" планує запропонувати нові види сервісу, якості послуг і швидкості обслуговування своїм клієнтам і населенню.
Прийняте рішення доручити компанії CS розробку систем термінових перекладів. для населення, а також iBanking рішення для клієнтів банку.
Розробка систем буде проведена з використанням сучасних інформаційних технологій, що забезпечують високий рівень надійності, ефективності і захищеності фінансових додатків.Обидві системи, що базуються на інтернет-технологіях, будуть використовувати єдині сервери збереження й обробки інформації з он-лайн доступом з будь-якої установи банку по захищенній інтранет мережі. Для здійснення взаєморозрахунків системи будуть інтегровані з експлуатованої банком АБС Б2.
Система термінових перекладів "Money by Lightning" буде надавати населенню можливість здійснювати переклади по Україні протягм менш 10 хвилин з будь-якого відділенні АТ "Кредит Банк Україна". Крім того, система значно збільшить швидкість доставки перекладів міжнародних систем Money Express і Meest Corp, а також автоматизує взаєморозрахунки по міжнародним системам термінових перекладів.
Система iBanking є наступним етапом розвитку системи клієнт-банк і призначена як для обслуговування фізичних осіб, так і корпоративних клієнтів. Система представляє зручний і ефективний механізм керування усіма своїми рахунками в будь-яких філіях АТ "Кредит Банк Україна" через єдиний сервер банку незалежно від місця розташування клієнта. Для корпоративних клієнтів система дає можливість керування рахунками усіх своїх дочірніх підприємств незалежно від того, у яких відділеннях АТ "Кредит Банк Україна" у них відкриті рахунки. Для фізичних осіб система надає ряд додаткових сервиних функцій таких як, попереднє оформлення депозиту, розрахунок відсотків по кредиту, оплата комунальних послуг і послуг зв'язку і т.д.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас