Волков може позбавитися депутатської недоторканності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Волков може позбавитися депутатської недоторканності

33
Голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради зі з'ясування причин кризи банку «Україна» Віктор Король порушить в парламенті питання про позбавлення народного депутата Олександра Волкова депутатської недоторканності і порушенні проти нього кримінальної справи, якщо той і надалі не буде присутнім на засіданні тимчасової слідчої комісії. Про це В.Король повідомив вчора у Верховній Раді, виступаючи з проміжною інформацією про діяльність слідчої комісії.
Як повідомляє УНІАН, за словами В.Короля, на засідання слідчої комісії були запрошені представники правління банку «Україна», Нацбанку України, правоохоронних органів, члени Кабінету Міністрів, народні депутати, «які мали відношення до банку «Україна» або їхні імена пов'язані були з банком у пресі». При цьому В.Король наголосив, що О.Волков жодного разу не з'явився на засідання, незважаючи на численні запрошення.
В.Король нагадав, що новим Кримінальним кодексом передбачено кримінальну відповідальність за подібні дії. «Якщо таке повторюватиметься й надалі, я буду змушений порушувати питання про позбавлення О.Волкова депутатської недоторканності і передачі справи в прокуратуру», — сказав В.Король.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас