"УкрАвто" має намір збільшити експорт у зв'язку з фінансовою кризою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"УкрАвто" має намір збільшити експорт у зв'язку з фінансовою кризою

480
Українська автомобільна корпорація ("УкрАвто") має намір збільшити експорт автомобілів у зв'язку з фінансовою кризою і падінням продажів на внутрішньому ринку.
Про це сказано у повідомленні прес-служби корпорації, текст якого мають Українські Новини.
"У цій ситуації, збільшеної вступом України у Світову організацію торгівлі (СОТ) і зниженням обсягів SKD (зборка автомобілів) виробництва, ми повинні переорієнтуватися на ринки, які не піддаються серйозному спаду, оптимізувати основне автомобільне виробництво", - цитує прес-служба віце-президента корпорації "УкрАвто" Олега Папашева.
Зі слів представника прес-служби, наразі розпочато поставку 14 тис. машинокомплектів для виробництва автомобілів методом СKD (зварювання, фарбування, зборка) у Єгипті.
"Корпорацією розглядаються варіанти розширення поставок як автомобілів, так і машинокомплектів у цілу низку країн, зокрема й у ті, де вже діють її дочірні підприємства", - сказано у повідомленні.
Відповідно до повідомлення, корпорація планує здійснювати поставки автомобілів в Іран, Судан, Казахстан, Узбекистан і низку інших країн, але не планує відкривати свої представництва у цих країнах.
"Ми не плануємо зараз відкривати представництва, особливо в умовах кризи", - уточнив представник прес-служби корпорації.
Наразі компанія має свої представництва у Росії, Вірменії, Білорусі, Азербайджані, Молдові та Сирії.
Як повідомляло агентство, "УкрАвто" має намір продовжити виробництво легкових автомобілів моделі "Славута" 2009 року.
2007 рік Українська автомобільна корпорація закінчила із чистим прибутком 1 075,148 млн. гривень.
"УкрАвто" контролює найбільшого виробника легкових автомобілів Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) і Варшавську автомобільну фабрику Fabryka samochodow osobowych (FSO).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас